29 okt 2012

Onze Sponsoren (archief t/m 29 oktober 2012)

Opbrengst Nijmeegse vierdaagse Anita Trapman

Anita Trapman heeft de Nijmeegse vierdaagse gewandeld en deze succesvol volbracht!
De gladiolen zijn binnen maar ook een bedrag van maar liefst € 517,- voor Umang!!
Lees hier meer over haar actie >>

Nijmeegse vierdaagse voor Umang

Sponsorloop Marangschool School in Angeren

(bericht geplaatst: 19 juli 2012)
De leerlingen van de Marang School in Angeren hebben op 30 mei een sponsorloop gedaan voor de kinderen in India. Zij hebben het enorme bedrag van ruim Euro 4600 opgehaald, waarvan de helft, dus Euro 2300, is bestemd voor ons project. Op 11 juni heeft onze penningmeester Bas van Ham de betreffende cheque in ontvangst genomen.
Grote kracht achter de aktie waren GertJan en Julie, die onlangs vrijwilligerswerk hebben gedaan in Bal Anand en op Umang. Op de foto wordt Bas door hen geflankeerd.
Wij zijn de kinderen, ouders, verzorgers, leerkrachten en natuurlijk Julie en GertJan heel dankbaar voor dit prachtige resultaat.

(Onderstaande foto’s kunt u vergrote door erop te klikken)

 

 

Kerk in Roermond zal hospitaaltje financieren!kerk roermond sponsort stichting welzijn kinderen van bal anand

Update november 2011:
Hijmen Trompetter, penningmeester van de Werkgroep heeft zelf in India, op het terrein waar het hospitaaltje zal gaan verrijzen, een eerste ‘slag’ in de grond gezet! Dit ging gepaard met de nodige inwijdingsrituelen en was zeer bijzonder!

Op zondag 9 oktober 2011 woonde penningmeester Bas van Ham de dienst bij in de Minderbroeders Kerk in Roermond. De Z.W.O Werkgroep van de Protestantse Gemeente Roermond heeft onlangs toegezegd om over een termijn van 3 jaren met een bijdrage van € 16.000 de financiering voor haar rekening te willen nemen van het op Umang te bouwen hospitaaltje.kerk roermond helpt stichting welzijn kinderen van bal anand

Bas heeft een toelichting gegeven m.b.t. het project en mocht, samen met onze ambasadrice Thea Adams alvast een cheque in ontvangst nemen van € 5.500. De jeugd heeft tekeningen gemaakt en daarvan zal een boekwerkje worden samengesteld dat Bas in november mee naar India zal nemen. Ook werd een maquette onthuld van het ziekenhuisje. Deze was zó gedetailleerd gemaakt, dat zelfs het toiletblok was voorzien van een Europees en een niet Europees toilet, net zoals op de bouwtekening!
Hijmen Trompetter, penningmeester van de Werkgroep en op de foto met button, zal Bas in november vergezellen en de eerste “paal slaan” voor de bouw van het ziekenhuisje.

Wij zijn erg blij met het initiatief van de Werkgroep en het in ons gestelde vertrouwen.
Een ieder die heeft en nog gaat bijdragen in Roermond danken wij hartelijk.

 

€120,- vanaf Ameland!

Van Aukje de Boer (van Ameland) mochten wij € 120,- ontvangen. Deze had zij bijeengebracht met de verkoop van haar schelpencreatie.
Aukje: geweldig bedankt!!

 

€ 4690,- van basisschool ‘de Ark’ in Heemstede!

Op 15 juli 2011 werd een bedrag van € 4690,- in ontvangst genomen van de basisschool de Ark in Heemstede.
Maloe, een meisje dat vorig jaar een bezoek heeft gebracht aan Bal anand is daar de grote inspirator voor geweest. Ze is nog maar 14 jaar, maar heeft een power!!!!!!!!!!!!!
Binnenkort zullen we een stukje uit het Haarlems Dagblad hier publiceren…..

€ 1400,- op de kringloopmarkt in Ouddorp

Een paar kilometer verder werd Concert at Sea afgelast…. Maar Bas van Ham en dochter Annemieke trotseerden op zaterdag 18 juni de elementen en stonden met een infokraampje op de kringloopmarkt van de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp. De Kerk beloonde onze Stichting met een bedrag van € 1.400, waar wij zeer erkentelijk voor zijn

stichting India - ouddorp

€ 5000,- voor het hospitaaltje op Umang van de Gereformeerde Kerk in Veenendaal.

Van de Diakonie van de Gereformeerde Kerk in Veenendaal mochten wij op 16 juni 2011 het fantastische bedrag van € 5.000 ontvangen ten behoeve van de bouw van het hospitaaltje op Umang. Het is de opbrengst van de Vastenactie Centrum Zuid. Wij zijn de Diaconie erg dankbaar. De cheque wordt hier getoond door resp. Ad van den Bovenkamp (rechts), voorzitter van de Diakonie) en John Zeeman. De familie Zeeman zijn wij dank verschuldigd voor het genomen initiatief welke heeft geleid tot dit resultaat”.

diakonie te veenendaal
 

€ 2500,- van Bazaar Bethelkerk in Barendrecht

Op 14 mei organiseerde de Bethelkerk in Barendrecht een bazaar. Hier werd door de Bazar- Commissie van de Bethelkerkeen geweldig bedrag bij elkaar gehaald voor onze stichting!
Op één van de foto’s zien we de overhandiging van de cheque van € 2500 aan Sulu.

fancy fair bal anandbalanand cheque barendrecht

 

Fancy Fair ZWO kerk in Roermond & meer goed nieuws vanuit Roermond!

Zaterdag 7 Mei was in de ZWO kerk in Roermond een fancy fair.
Daar hoorden wij dat zij eveneens acties gaan voeren tot er € 16.000 is opgehaald voor de bouw van het hospitaaltje!
Inmiddels is er al € 2500 aan ons is overgemaakt!

Op deze site zullen wij u op de hoogte houden van de stand!
Wij vinden dit uiteraard geweldig en zijn heel blij met dit prachtige nieuws van de ZWO kerk in Roermond!

foto zwo kerk Roermond 7-5-2011
Fancy Fair in Roermond met in het midden ambassadrice
Thea Adams en haar kinderen.

 

€ 10.000 ontvangen van de Protestantse Gemeente in Oosterhout.

Van de protestanse Gemeente in Oosterhout hebben we afgelopen zondag een dondatie van maar liefst € 10.000 euro mogen ontvagen.
Bijeengebacht door verschillende acties en door ons te besteden aan de bouw van het therapiebad.
Harry Kremer mocht namens de stichting de cheque in ontvangst nemen.

We zijn hier ongelofelijk blij mee en willen de Protestante Gemeente te Oosterhout en Evelien Tulp (die hierbij ook een grote rol gespeeld heeft) heel erg bedanken!

oosterhout10000 euro van gemeente in Oosterhout

 

Donatie van Udo van Possel die 50 jaar werd!

Udo van Possel vierde onlangs zijn 50e verjaardag. In plaats van materiële zaken voor zichzelf besloot hij de mensen te vragen iets te geven voor een goed doel. Hij raadpleegde de site van het CBF en kwam uit bij …….. onze stichting. Uiteraard danken wij hem en iedereen die heeft bijgedragen tot deze donatie, die ten goede zal komen aan het welzijn van de gehandicapte kinderen van het kindertehuis Bal Anand en op de zorgboerderij Umang in India.

ING bank Regio Oost Brabant doneert 750 euro

De ING bank regio Oost Brabant heeft 750 euro gedoneerd aan onze stichting.
Dhr. Marc Stals heeft voor deze donatie zorg gedragen.
Wij willen hen hiervoor hartelijk bedanken!

Bethelbazaar in Barendrecht steunt actie Aaditi en Kristiaan

Aaditi en Kristiaan, die erg druk in de weer zijn om geld in te zamelen voor onze stichting hebben van de commissie Bethelbazar in Barendrecht een gift van € 1000,- ontvangen!

 

Muntenactie bij Super deBoer Breda levert een flink bedrag op.

Super de Boer Breda heeft enige tijd geleden onze stichting gesteund met hun muntenactie.
Wij hebben van hen het bedrag van €123,47 mogen ontvangen!
Heel erg hartelijk bedankt!!!

 

Een supercheque van basisschool ‘de Vlek’ in Rosmalen!

Op 27 november heeft Bas op Basisschool De Vlek in Rosmalen een cheque van € 2.000 in ontvangst mogen nemen. Zijnde de opbrengst van een sponsorloop voor Umang. Het is de school van de 9-jarige Shivani Geuns.
baisschool de vlek rosmalen
Op de foto hierboven zien we Bas samen met Shivani.
We willen alle kinderen, meesters, juffen en andere mensen die meegedaan of meegholpen hebben heel erg hartelijk bedanken!

Actie van Aaditi Bolt en Kristiaan Dijkstra in Barendrecht

Op 4 januari 2010 vertrekken Aaditi Bolt en haar vriend Kristiaan Dijkstra naar India om voor een periode van 3 maanden vrijwilligerswerk te gaan doen in Bal Anand.
Vanuit dit kindertehuis is Aaditi geadopteerd.

In 2007 heeft Aaditi, samen met haar zus en ouders in het kader van een ROOTS-reis dit kindertehuis bezocht. Het heeft een enorme indruk op haar gemaakt en Kristiaan raakte ook betrokken bij Bal Anand door haar verhalen.
Na het afronden van hun opleiding middelbaar hotelmanagment wisten ze zeker dat zij iets wilden gaan doen voor Bal Anand in de vorm van vrijwilligerswerk.
Dit zullen zij dus binnenkort gaan realiseren door als vrijwilliger in India te gaan helpen.

Maar omdat Aaditi en Kristiaan ook financieel graag een steentje bij willen dragen zijn ze in hun woonplaats Barendrecht een “bakstenen-actie” gestart. Zij verkopen Baksteentjes voor € 4,00 per stuk en de opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan het project Umang!

aaditi en kris

 

24Hosting uit Oosterwolde host onze site voor niets!

Het jonge internet bedrijf 24 hosting uit Oosterwolde (die nauw samenwerkt met teKiek! webdesign die deze site ontwikkeld heeft en onderhoud) heeft besoten onze website volledig gratis te hosten!
Wij willen hen hier hartelijk voor bedanken!
24 hosting oosterwolde

 

Een jaar lang steun van het ZWO Oostershout!

Wij zijn erg blij te kunnen melden dat het ZWO (zending, werelddiakonaat en ontwikkelingssamenwerking) Oosterhout onze stichting voor minimaal een jaar gaat sponsoren met verschillende acties!
zwoosterhout

 

Super-munten-opbrengst van € 1254,09 School “de Wegwijzer” in Hunsel

Afgelopen donderdag 22 januari mochten onze penningmeester Bas van Ham en ambassadrice Thea Adams een cheque van maar liefst € 1254,09 in ontvangste nemen uit handen van Indy Orbon en Luuk Thelen (leerlingen van “de Wegwijzer” in Hunsel).
Dit was de opbrengst van de muntenactie tijdens de kerstvoorstelling.
De groep die de meeste munten had verzameld mocht bepalen waaraan de opbrengst besteed zou worden. Dit is groep 3-4 geworden.
De groep heeft samen bepaald dat het bedrag besteed gaat worden aan spullen voor inrichting van de keuken (fornuis, koelkast enz.). Te zijner tijd zullen zij hier uiteraard foto’s van ontvangen.
de wegwijzer te Hunsel

 

Machinefabriek Poot bv. trouwe sponsor

Machinefabriek Poot bv. uit Rotterdam is al jaren een trouwe sponsor van onze stichting.
Jaarlijks mogen wij maar liefst € 1500,- van hen ontvangen.
machinefabriek poot bv

 

Sponosor van onze stenen-actie steentje

De firma Teifoc heeft voor onze stenen actie volledig belangeloos en gratis 5000 Teifoc bouwsteentjes beschikbaar gesteld.
Met teifoc bouwsteentjes kunnen kinderen (en volwassenen natuurlijk) met echte baksteentjes miniatuur huisjes metselen.
Ook levert teifoc bijbehorend cement, klei om diertjes, poppetjes etc. te maken, mallen etc. etc.
Wij zijn de firma Tefoc Nederland enorm dankbaar dat zij ons op deze manier willen sponsoren.
Wanneer alle 5000 steentjes verkocht zijn hebben we voldoende geld bij elkaar gespaard om een woning te kunnen laten bouwen!

teifoc

 

 

Website en promotiemateriaal van de stichting

Website en promotiemateriaal zijn kosteloos ontworpen (en onderhouden) door teKiek! webdesign en grafische vormgeving (klik logo voor de site).

tekiek

 

Deze bedrijven sponsoren de prijzen van onze loterij!

De volgende bedrijven hebben prijzen beschikbaar gesteld voor onze loterij in december 2008!
iridon manege wagemakers nova hotelad ballonlinny nagelstudiostay ok digi actiefamstelhoeve

Cordaid vermeerderd de donatie van Lions Club Rotterdam-Host!!

Zoals u verderop op deze pagina kunt lezen heeft de Lions Club Rotterdam-Host in april van dit jaar tijdens het spetterende evenement ‘Koken voor Vrienden’ maar liefst € 27.000 bij elkaar ‘gekookt’.
Wij kunnen u echter melden dat dit bedrag door CORDAID nog eens vermeerderd is tot een bedrag van € 48.125!!!!
Nogmaals willen we iedereen die eraan meegewerkt heeft dit mogelijk te maken uit de grond van ons hart bedanken!

 

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs sponsort jaarrekening

Voor de jaren 2006 en 2007 heeft Visser & Visser Accountants- Belastingadviseurs de jaarrekening gratis gecontroleerd. Op deze manier ondersteunen zij het werk van onze stichting. Wij bedanken de organisatie hartelijk.

visser en visser

 

€ 1000,- van kerk in Stiens!

Op 24 mei hielden de kerk ‘de Hege Stins’ in Stiens een rommelmarkt waarvan de opbrengst naar Umang zou gaan.
De opbrengst bedroeg maar liefst € 1000,- en omdat miss Sulu een week later in Stiens zou komen om daar de zorgboerderij ‘Doniastate’ van Talant te bezoeken was er een gelegenheid Sulu zelf dit bedrag te overhandigen.
Het was overigens niet de eerste keer dat wij een donatie mochten ontvangen van deze kerk in Stiens. Al eerder hadden zij samen met de St. Vitus kerk een actie voor Bal Anand georganiseerd. Onze dank is dan ook erg groot!
stiens sulustiens sulu

 

Donatie van personeelsvereniging KPN

We zijn heel blij met het prachtige bedrag van € 500,- dat wij hebben mogen ontvangen van de personeelsvereniging van KPN!
pv kpn

 

€ 1000,- ontvangen van de NAM

Op 8 mei 2008 mochten wij op het hoofdkantoor van de NAM in Assen een cheque van maar liefst € 1000,- in ontvangst nemen.
In het kader van hun actie ‘veilig werken’ wordt bij de NAM maandelijks een goed doel voorgedragen om een door veilig werken ‘opgespaard’ bedrag aan te schenken.
Werknemers mogen zelf goede doelen inbrengen en zo werd onze stichting onder de aandacht gebracht door Jan Verhoeven die zelf een aantal jaren geleden, samen met zijn echtgenote een dochter (Indra) geadopteerd heeft uit Bal Anand en daardoor een grote verbondenheid met het tehuis en de kinderen voelt.
Hij heeft miss Sulu Kalro een aantal maal ontmoet en is onder de indruk van de energie en toewijding die zij voor ‘haar’ kinderen voelt.
Onze stichting werd met een meerderheid van stemmen gekozen als bestemming voor de cheque. Wij willen de NAM hiervoor hartelijk bedanken!

nam

Lions-club Rotterdam schenkt € 27.500!

De De commissie ‘Kokenvoor Vrienden’ van Lions-club Rotterdam-Host heeft tijdens hun ‘culinaire diner aan de Maas’ op 19 april het geweldige bedrag van maar liefst € 27,500 bij elkaar ‘gekookt’!
Tijdens een spetterende avond die geopend werd door ‘Ramana’, bekend van “Wie wordt de nieuwe Uri Geller’ werd goed gegeten en kregen wij als Stichting een geweldige bijdrage overhandigd.
Bas en Evelien hebben dit diner bijgewoond en waren diep onder de indruk. Niet alleen vanwege de heerlijke maaltijd maar vooral vanwege de ongelofelijke opbrengst!
Meer foto’s vind u op: www.kokenvoorvrienden.nl

lionsclub rotterdam

 

Dontatie van Eventique

Eventique, een bureau uit Den Bosch dat personeel levert bij allerlei evenementen, heeft van 27 t/m 30 maart 2008 op Indoor Brabant hulp gekregen van onze secretaresse Evelien Tulp en hiervoor een bedrag van € 385,00 gedoneerd!
Wij willen eventique hiervoor hartelijk bedanken!
Meer weten over Eventique? Klik hier>>

 

Opbrengst collecte kerstdienst Britsum

Op 26 december 2007 is in de kerstdienst van de kerk in Britsum waar brassband ‘Nye bazun’ een optreden gaf voor maarliefst € 604,40 ingezameld tijdens de collecte.

 

Cheque van Vodafone!

Van Vodafone hebben wij een cheque van maarliefst € 3000,- in ontvangst mogen nemen! Bas en Evelien hebben deze samen aangenomen in Maastricht.
vodafone

De ‘muntenman’ van het Brinkie nogmaals in the picture.

Maandelijks mogen wij rekenen op een flinke donatie van Toon Borst (alias ‘de muntenman’) van kinderboerderij het Brinkie in Amsterdam (onder het kopje ‘sponsoracties vindt u meer informatie over de muntenactie).
We willen nogmaals benadrukken hóe blij we hiermee zijn. Eind November ontvingen we zelfs een extra groot bedrag van maar liefst € 5000,- . En zo behoort onze muntenman inmiddels tot onze grootste sponsors waar we uiteraard ontzettend gelukkig mee zijn!
Heeft u (buitenlandse) munten of biljetten? Denk aan de muntenman!
brinkie

Aankomstfeestje Asmita Adams.

De familie Adams uit Hunsel gaf dit najaar ter ere van de komst van hun dochter Asmita en aankomstfeestje. Nou ja, feestje? Zeg maar gerust feest! Dit feestje bracht maar liefst € 1187,50 op dat zij aan onze stichting geschonken hebben.
Wij willen de familie Adams ontzettend bedanken voor dit grote geldbedrag!

 

 

Keramiek van Karin

Karin Wiering (tevens één van onze bestuursleden) heeft een eigen keramiek atelier waar zij workshops geeft en prachtige keramiek verkoopt.
Een deel van de opbrengst gaat structureel naar onze stichting!
Klik op het logo en bezoek haar site!

kom bij karin

 

 

Computers voor Bal Anand

Van bouwbedrijf Splunder uit Ridderkerk (www.splunder.nl) hebben we een aantal computers en printers ontvangen voor Umang!

 

Startweekend Kerken Stiens: bijna € 4000,-

In Stiens heeft de jeugd van de Gereformeerde en Hervormde gemeente tijdens het startweekend (15 en 16 September) met verschillende acties (onder andere een sponsorloop, een barbecue, een nachtwake en een soort ‘Idols’) geld ingezameld ten bate van onze stichting. Daarmee is ruim € 4000,- opgehaald! Hierbij willen wij de jeugddiaconie en iedereen die zo hard meegewerkt en gegeven heeft heel erg hartelijk bedanken!

 

Bijna € 2000,- bij elkaar gelopen!

Zoals aangekondigd eerder op de site heeft Hieke Postma, voorzitter van Bal Anand op 30 September de marathon in Berlijn gelopen waarbij zij zich heeft laten sponsoren door vrienden, kennissen enz. Ze heeft de marathon volbracht en daarmee een bedrag van €1925,50 bij elkaar gelopen.

 

Kerstbijdrage van Ekwadraat

Ekwadraat advies B.V uit Berklikum (Frl.) willen we heel hartelijk danken voor hun geweldige kerst bijdrage in december 2006!
ekwadraat

 

Digi Aktief bedankt!

Mede dankzij de bijdrage van Digi Aktief te Oosterhout hebben wij geweldige foldermateriaal kunnen realiseren!
digi-actief

 

Donatie van Willemsen b.v.

Wij willen Willemsen b.v. uit Koudekerke-Dishoek graag bedanken voor hun donatie!

 

 

Schaatsende huisvrouwen Heerenveen

Wij willen ‘De schaatsende huisvrouwen in Heerenveen’ graag bedanken voor hun bijdrage. Ontzettend fijn dat jullie aan ons gedacht hebben!

Pin It on Pinterest

Share This