1 apr 2017

HALLO BESTE MENSEN !
Voor diegenen die niet bij de presentatie van mijn boek BUITENGEWOON INDIA konden zijn in het Museon is er een herkansing.
Boekhandel Couvée in de van Hoytemastraat 66 in Den Haag heeft mij uitgenodigd. Hieronder staat de informatie daarover. Zie ook www.boekhandel-denhaag.nl. Ik geef dezelfde lezing met projectie als in het Museon, alleen is de locatie intiemer. Ik hoop jullie daar te ontmoeten en met een drankje wat te klessebessen. Ik ben net terug uit India na 3 avontuurlijke weken…
Groet van Ellis

Buitengewoon India
met een verrassende focus

Op donderdagavond 6 april om 19.30 geeft Ellis Mensinga, oud-conservator Volkenkunde van het Museon, bij Boekhandel Couvée-Benoordenhaeghe een presentatie met projectie en filmpjes over haar laatste avontuur in India. Aansluitend is er gelegenheid tot napraten en uiteraard is het boek te koop.

Het boek is onlangs uitgekomen, heeft een buitengewone vormgeving en is te koop voor 15 euro. De gehele opbrengst gaat naar de Zorgboerderij Umang in India.

Wilt u bij de presentatie op 6 april aanwezig zijn? Meld u dan aan via info@boekhandel-denhaag.nl, 070-4129122 of bij ons in de winkel.

Kunt u er niet bij zijn op 6 april? Op zaterdag 8 april is Ellis van 14.00 tot 16.00 ook aanwezig in de boekwinkel om haar boek te tonen en verkopen aan geïnteresseerden.

Wilt u het boek vast reserveren? Dat kan! Laat het ons weten via info@boekhandel-denhaag.nl, 070-4129122 of in de winkel.

Pin It on Pinterest

Share This